Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Vlijmen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Vlijmen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

VLIJMEN

Riool ontstoppen Vlijmen?

Riool ontstoppen Vlijmen? De meest effectieve manier van ontstoppen is door de oorzaak aan te pakken. Op die manier ben je het langste verlost van een verstopping. En keren ze het minst snel terug. Op deze pagina helpen wij jou met het vinden van de bron en het oplossen van de verstopping.

Wanneer je dit zelf niet op kunt lossen staat Riool Ontstoppen Vlijmen om je te helpen. Bel 073 212 07 06 om jouw klus door te nemen.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

In sommige gevallen is het direct duidelijk welke afvoer er verstopt zit. Als je bijvoorbeeld aan het douchen bent en het water loopt niet meer weg is het duidelijk dat je doucheputje verstopt zit. Hiervan zijn vaak haren en zeepresten de boosdoener.

In sommige gevallen lopen meerdere afvoeren langzaam door en weet je dus niet waar de verstopping plaats vindt. Gelukkig kun je dit eenvoudig achterhalen door goed wat water in iedere afvoer weg te gieten. De afvoer waar het water in blijft staan is de afvoer die verstopt zit.

Kom je er niet uit? Dan kunnen wij de oorzaak achterhalen met onze professionele meet apparatuur. Bel 073 212 07 06 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Vlijmen Logo
Loodgieter ontstoppen Vlijmen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een effectieve manier om je riool te ontstoppen is door het riool schoon te spoelen met een hogedrukreiniger. Een hogedruk is krachtig en spoelt de veel hardnekkige verstoppingen met het grootste gemak door. 

Pas wel op met de hogedruk! Er staat behoorlijk wat kracht op, bij onjuist gebruik kan de keuken of badkamer onder het water komen te staan met grote nadelige gevolgen. Druk de kop van het systeem daarom zo diep mogelijk het riool in en spoel de leiding dan flink door voor ongeveer 3 minuten.

Je kunt dit ook overlaten aan een ervaren loodgieter. Maak daarom een afspraak met Ontstoppen Vlijmen via 073 212 07 06.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een iets subtielere manier van ontstoppen is de ontstoppingsveer. Dit is een effectieve manier om verstoppingen door de leidingen te drukken of het vuil uit elkaar te halen in de leiding.

Dit is met name effectief in combinatie met soda. Soda ontvet de leiding waardoor het vuil makkelijker door de leiding glijd.

Mocht de veer geen oplossing bieden, dan komen wij graag langs met krachtige apparatuur om jou van je verstopping te verlossen. Bel daarom met 073 212 07 06.

Ontstoppen afvoer Vlijmen
Ontstoppingsdienst Vlijmen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Als de verstopping niet door de leiding gedrukt kan worden kun je het misschien omhoog halen. Met een plopper kun je namelijk zuigkracht creëren waardoor het vuil omhoog gezogen kan worden.

Ook hier is soda een krachtig hulpmiddel. Soda ontvet de leidingen waardoor het vuil makkelijk omhoog gezogen kan worden.

Blijft het vuil alsnog zitten? Dan is de verstopping zeer hardnekkig en kun je het best hulp inschakelen. Neem daarom contact met ons op via 073 212 07 06.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is een natuurlijke ontvetter, het is namelijk zuiveringszout. Je kunt soda een extra sterk ontvettende werking geven door het te combineren met azijn.

Je hebt eerder gelezen dat het een goed hulpmiddel is, maar bij milde verstoppingen die door vuilresten wordt veroorzaakt is het een prima op zichzelf staand middel. Leidingen worden zo goed ontvet dat het vuil moeilijk aan de wand vast kan blijven plakken.

Je kunt het beste de combinatie een nachtje laten inwerken. Heb je alsnog geen resultaat? Dan kun je het beste een ervaren loodgieter zijn werk laten doen. Plan daarom een afspraak met Ontstoppen Vlijmen door te bellen naar 073 212 07 06.

Ontstoppen Vlijmen Leiding
Riool ontstoppen Vlijmen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Sommige winkels verkopen ontstoppers. Deze middelen kunnen wij alleen maar afraden. Veel van deze middelen zijn chemisch en tasten dus de binnenkant van je leiding aan. Wanneer je onjuist gebruik maakt van deze middelen kunnen de rioleringswanden beschadigd raken waardoor je in de toekomst sneller een verstopping hebt.

Deze chemicaliën komen ook nog eens in het hoofdriool. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We houden het water daarom graag schoon door natuurlijke middelen te gebruiken.

Laat het werk daarom over aan een ervaren loodgieter. Maak een afspraak met Ontstoppen Vlijmen via 073 212 07 06.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Krijg je je riool zelf niet ontstopt? Dan kun je hulp inschakelen van één van onze vakmannen. Ons personeel heeft al jarenlang ervaring in het ontstoppen van riolen. Wij staan 24/7 voor je klaar en alle loodgieters zijn voorzien van een VCA-certificaat.

Wij werken met de nieuwste apparatuur. Hiermee hebben we de meeste verstoppingen al binnen een uur opgelost. Bel daarom vandaag nog naar 073 212 07 06.

Graven riool Vlijmen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-vlijmen

WC verstopt

Heb jij een verstopping in je wc? Dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij helpen je graag met onze jarenlange ervaring.

loodgieter-vlijmen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een riool verstopping. Wij helpen je hier van af!

loodgieter-in-vlijmen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Vlijmen

Wil jij een verstopping voorkomen? Dan doe je er goed aan je riool zo nu en dan te laten inspecteren door onze ontstoppingsdienst. Bel vandaag nog met Ontstoppen Vlijmen.

loodgieter-vlijmen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Vlijmen

Heb jij een verstopt riool? En kom je er zelf niet uit? Wij hebben de meest efficiënte werkwijze. Bel ons daarom vandaag nog.

Loodgieter Vlijmen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Dan kan dit het gevolg zijn van zeep- en haarresten. Wij helpen je graag om van deze verstopping af te komen.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Vlijmen

Onze ervaren vakmannen lossen je rioolverstopping graag op. Wij hebben al jaren ervaring opgedaan in het ontstoppen en vervangen van rioleringen, maar ook in het leegpopen van kelders en andere ruimtes met onze unieke pomp die tot wel 6300 liter water in één keer weg kan pompen.

Wij zijn er zeker van dat wij kwalitatief hoogstaand werk afleveren. Daarom geven wij garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

Ook dit is voldoende reden om je riool te laten ontstoppen door Ontstoppen Vlijmen. Bel 073 212 07 06.

Verstopping Vlijmen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Vlijmen!

Riool Vlijmen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Vlijmen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Vlijmen stond binnen een uur al bij ons in de winkel om onze leiding te vervangen. Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Ontstoppen Vlijmen

Jumbo Vlijmen

Onze toiletten waren al snel ontstopt en werken weer perfect. Ontstoppen Vlijmen is echt een aanrader.

Voetbalvereniging Vlijmense Boys

Bedankt voor het vervangen van ons oude riool voor een compleet nieuw riool.

Brandweerkazerne Vlijmen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

073 212 07 06

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Vlijmen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Vlijmen