Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Vlijmen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Vlijmen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

VLIJMEN

WC verstopt Vlijmen?

WC verstopt Vlijmen? Je staat waarschijnlijk niet te trappelen om je wc te ontstoppen. Dit wordt vaak ervaren als een vervelende klus, vooral door de geuren die bij het werk komen kijken. Toch wil je zo snel mogelijk van die verstopping af. Daarom hebben wij een aantal manieren van ontstoppen op deze pagina geplaatst, zo kun jij zelf een wc ontstoppen.

Laat je deze klus liever over aan een vakman? Dat begrijpen wij natuurlijk ook. Neem daarom contact op met 073 212 07 06 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voorkom schade en vieze plekken op je badkamer tegels. Goed voorbereid is namelijk het halve werk. Daarom is het handig om je vloer te beschermen met wat karton, oude lakens of een paar handdoeken.

Ontstoppen Vlijmen Logo
Loodgieter ontstoppen Vlijmen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Het meest voorkomende probleem bij een wc verstopping is het doorspoelen van voorwerpen die niet zijn bedoeld om door het toilet te spoelen. Zo komen we vaak tampons, speelgoed, vochtige doekjes en andere voorwerpen tegen.

Wanneer deze voorwerpen vastzitten doe je er goed aan om ze weer naar boven te halen, omdat doorspoelen niet goed lukt. Het kan ook zijn dat er zand in de leiding zit of dat je iets door hebt gespoeld wat flexibel of vet is. Deze voorwerpen kun je misschien door de leiding krijgen door een spoeling te forceren.

Heb jij hulp nodig met een verstopping? Bel dan naar 073 212 07 06.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kun je het voorwerp, wat je door hebt proberen te spoelen, nog zien? Dan komt het voorwerp waarschijnlijk niet voorbij de kronkel die onderin je toilet zit.

Dit kun je eenvoudig oplossen, trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder het voorwerp. Deze voorwerpen kun je beter in een container gooien dan doorspoelen.

Voorkom deze situaties door alleen door te spoelen waar een wc voor bedoeld is. Mocht je er niet uitkomen of blijft de verstopping aanhouden? Bel dan naar 073 212 07 06.

Ontstoppen afvoer Vlijmen
Ontstoppingsdienst Vlijmen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Sommige verstoppingen kun je oplossen met wat wasmiddel en warm water. Dit is de goedkoopste manier van ontstoppen. Het is ook een effectieve manier wanneer er iets aan je rioolwanden blijft kleven.

Gooi twee eetlepels wasmiddel in het toilet, gooi daar direct een emmer warm water bovenop. Zorg dat je wel een meter afstand hebt boven het toilet, op die manier komt er voldoende druk achter het water om goed door te spoelen. Soms moet je deze stap herhalen wanneer het niet in één keer werkt.

Gebruik geen kokend water! Je toilet knapt daar niet van op. Het porselein kan knappen, scheuren of breken!

Blijft de verstopping aanhouden? Bel dan naar 073 212 07 06.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werkt het wasmiddel niet? Dan kun je altijd nog de oude vertrouwde wc ontstopper gebruiken. Een tip: maak de ontstopper warm, zodat hij flexibel wordt. De ontstopper sluit dan beter af.

Wanneer je de ontstopper gebruikt druk deze dan niet te hard op de hals van het toilet, wanneer je te hard drukt, druk je het vuil verder in de leiding. Het gaat om de trekkende beweging, hiermee haal je het vuil naar boven.

Ontstoppen Vlijmen Leiding
WC verstopt Vlijmen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Een veer is handig wanneer je het vuil door de leiding wilt drukken. Toch raden wij dit niet aan bij een wc. De veer is van metaal en kan dus snel schade aanrichten aan je porselein of aan de binnenzijde van je leiding.

Laat ons de verstopping oplossen wanneer je er zelf niet uit komt. Bel dan naar 073 212 07 06.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Een verstopping hoeft natuurlijk niet altijd boven in de leiding te zitten. Het kan namelijk ook dusdanig ver in de leiding zitten dat je er zelf niet bij kunt. Sommige problemen liggen iets complexer dan je zelf aan kunt.

Onze loodgieters werken met de nieuwste apparatuur. Wij kunnen de oorzaak achterhalen met onze meet apparatuur, wij lossen het probleem daarna voor je op.

Maak daarom een afspraak met Ontstoppen Vlijmen via 073 212 07 06.

Graven riool Vlijmen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-vlijmen

WC verstopt

WC verstopt Vlijmen

Heb jij een verstopping in je wc? Dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij helpen je graag met onze jarenlange ervaring.

loodgieter-vlijmen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een riool verstopping. Wij helpen je hier van af!

loodgieter-in-vlijmen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Vlijmen

Wil jij een verstopping voorkomen? Dan doe je er goed aan je riool zo nu en dan te laten inspecteren door onze ontstoppingsdienst. Bel vandaag nog met Ontstoppen Vlijmen.

loodgieter-vlijmen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij een verstopt riool? En kom je er zelf niet uit? Wij hebben de meest efficiënte werkwijze. Bel ons daarom vandaag nog.

Loodgieter Vlijmen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Dan kan dit het gevolg zijn van zeep- en haarresten. Wij helpen je graag om van deze verstopping af te komen.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

073 212 07 06

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Vlijmen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Vlijmen